Kevers met Kloten - 2 daags Twente arrangement

Dit arrangement is inclusief

  • Voorbereiding en organisatie
  • Deskundige begeleiding
  • Ontvangst met kopje koffie/thee en krentewegge op dag 1
  • Klassieke Kever Tour Twente
  • Keverproviant van snoepgoed en dranken
  • Drankje onderweg
  • Diner of buffet
  • Overnachting ***hotel op basis van twee persoons kamers
  • Ontbijtbuffet
  • Activiteit klootschieten met begeleiding
  • Miniatuurklootjes aan hanger voor winnende team

Prijs: vanaf € 175,00 per persoon exclusief BTW.
Dit programma is te boeken vanaf 20 personen. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Klassieke Kever Tour Twente

  Een rally door Twente in één van de spraakmakendste auto ter wereld, de Volkswagen Kever. Aan de hand van een routebeschrijving wordt er een tocht gemaakt over schilderachtige landwegen en fraaie natuurgebieden. Onderweg komt u verschillende puzzelopdrachten en uitdagende groepsactiviteiten tegen. Diverse versnaperingen voor onderweg zullen de inwendige mens tevreden stellen. Bij terugkomst verplaatst u zich naar het hotel. U heeft alle tijd om in te checken en op te frissen voor het avondprogramma. In het restaurant wordt een heerlijk diner of buffet voor u geserveerd. ’s Avonds is er gelegenheid om gebruik te maken van enkele pokertafels. Optioneel kunnen we onder begeleiding een Pokernight organiseren. U overnacht in een goed verzorgd hotel op basis van 2-persoons kamers met bad/douche en televisie op de kamer.

Het Programma

Programma dag 1
U wordt vroeg in de middag ontvangen met een heerlijk kopje koffie/thee en Twentse krentewegge. Na een gastvrij ontvangst in de middag door Everloo Events gaat u van start met de Klassieke Kever Tour Twente. Een bijzondere manier van verplaatsen met Kevers en onderweg diverse opdrachten.

Programma dag 2
De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Vervolgens kunt u uitchecken en gaat u onder begeleiding van een begeleider van Everloo Events kennis maken met de Twentse sport Klootschieten. De bedoeling is om in teams de te lopen afstand in zo min mogelijk aantal worpen af te leggen. De winnaars krijgen een miniatuur klootje aan een hanger. Een eeuwig aandenken aan een onvergetelijke 2-daagse. Optioneel kunnen we deze 2-daagse afsluiten met een heerlijke lunch.

Combinatie mogelijk

Vergaderen: Het arrangement “Kevers met Kloten” is ook goed te combineren met vergadersessies, presentaties of teambuildings bijeenkomsten. Aan de hand van uw wensen gaan wij graag op zoek naar een passende accommodatie. Vergaderen in het hotel, op een landgoed of tussen de koeien. In Twente is veel mogelijk! Twente heeft alles in zich als onvergetelijke bestemming met uw personeel, collega’s of relaties.

Dit programma is een voorbeeld arrangement. In overleg kunnen we het volledig aanpassen aan uw wensen.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

Nel van Oudheusden

9

Het is een perfect weekend geworden. Hadden we zeker niet gedacht maar zeker voor herhaling vatbaar. Gaan er zeker nog een keertje naar toe.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.