KanoAfzaktocht- Lekker dagje peddelen in Overijssel

Dit kano arrangement is inclusief:

  • Bij aankomst koffie of thee
  • Vervoer naar het startpunt
  • Huur van de Kano
  • Drankje of coupe ijs

Prijzen:2 personen per kano € 18,50 p.p.3 personen per kano € 14,00 p.p.

Maak de tocht compleet met een lekkere Picknickmand v.a. € 9,95 p.p.

De prijs van dit kanoarrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Algemeen

Kanovaren over het riviertje de Regge, langs bos en platteland. Varen in je eigen tempo, met de stroom mee. U wordt met de kano's weg gebracht om daar met de kano's te starten, u vaart met de stroom mee en komt weer bij het begin punt terecht. Er zijn verschillende afstanden mogelijk. Van ontspannend peddelen tot een pittige tocht in Kajak of Canadese kano.

De verschillende kanoroutes

7 km. kanovaren (tijdsindicatie: ± 3 uur)
15 km kanovaren (tijdsindicatie: ± 5 uur)
25 km. kanovaren (tijdindicatie: ± 8 uur)

Het programma:

10:30 Aankomst met kopje koffie en uitleg vaarroute
11:00 Vertrek met ons personenbusje naar startpunt kanotocht
V.a. 15.00 Terug bij de locatie - Drankje of Coupe ijs met smaak naar keuze

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

A.D. van Leeuwen

8

Genoten van de kano tocht. Bespreken via de mail ging goed en de ontvangst ter plaatse was ook goed. Lekker ontspannen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Golfbaan

Aktief Overijssel

Vier je feest bij Aktief Overijssel!

Iedereen heeft wel wat te vieren. Je 12,5 jarig huwelijk, een verjaardag, 25 jaar aan de zaak of gewoon een leuk samenzijn met vrienden. Wat de aanleiding ook is, vier je volgende feestje bij deze locatie. Want hier kan alles, mag alles en doen we alles om van je feestje een onvergetelijke happening te maken.

Met een groep vrienden lekker actief De Regge afpeddelen, weer lekker warm worden aan de toog om daarna op het buffet aan te vallen. Dan kies je voor kanoën, borrelen en daarna uitgebreid eten. ’t Is maar een suggestie. Je kunt ook quadrijden, de zeephelling bestormen of hooivorkdarten. En dan vergeten we nog kokosnoot kegelen, blaaspijpschieten, de stormbaan nemen of cross-country fietsen. En voor wie meer van ontspanning dan van inspanning houdt, hebben we gokken, zingen, quizzen of swingen in de disco train.

Waar vinden de activiteiten plaats

Je doet het bij ons binnen in onze zalen of terras, op ons buitenterrein of in een bijzondere omgeving in de vrije natuur. De meeste activiteiten hebben hun eigen plekje op het uitgebreide activiteitenterrein. Maar we liggen niet voor niets aan de oevers van De Regge, we hebben vier Sallandse heuvels om ons heen en heel veel natuurschoon. Een uitdaging voor uitslovers. Een genot voor natuurliefhebbers. Een oase voor rustzoekers.

Kies een thema en vier mee!

De een houdt van spelletjes, de ander van een actieve uitdaging terwijl een derde graag uit volle borst meezingt. Dan is één ding duidelijk, ze hebben een keuze gemaakt uit de vele themafeesten die aangeboden wordt. De een nog leuker dan de andere.

Is dat Buffalo Bill of Old Shatterhand? Ze kunnen het ook alle twee zijn, want de familie De Boer heeft gekozen voor een Western Evening. The Wild West of America trekt aan je voorbij. Wat heet, je zit er midden in! De hoefijzers vliegen je om de oren en naast het buffelschieten en bierpul schuiven leer je ook prima linedansen.

Maar je zou ook van de sokken kunnen worden gereden door een brancard of rolstoel. Dat is typisch Ziekenhuis op Stelten. Een teambuildingsfeestje waar ook families veel aan hebben. Wie meer vertrouwen heeft in de organisatietalenten van Al Capone, kiest voor de Maffia avond. Schieten, Black jack, zakkenrollen en het grote maffia spel, worden eerlijk en met toepassing van de juiste spelregels, door Al georganiseerd.

Eten & drinken

Lekker eten is een feest op zich!

Je bent met z’n tweeën of tot 250 personen en je wil lekker eten. Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie drankjes om daarna à la carte of in buffetvorm aan te vallen. Je kunt kiezen uit een warm-koud buffet, barbecue, stamppotbuffet of pannenkoekenbuffet. Maar ook à la carte of een uitgebreide lunch is mogelijk. Voor de kleine trek heeft Aktief Overijssel een uitgebreide keuze in belegde broodjes.